Bij Aromas Beautysalon werken we met de triple wave diode laser. Dit is een van de nieuwste technologiën.  Deze diode laser heeft 3 golf lengtes. Hierdoor kunnen we alle huidtypen (I t/m VI) behandelen. Maar ook donkeren haren, lichte haren en rode haren. Naast dat de behandelingen breder inzetbaar zijn is dit apparaat ook veiliger. Een triple wave diode laser kan ook op een zon gebruinde huid gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot ouderwetsere apparatuur. Hierdoor kun je het hele jaar door behandelen, ook in de zomermaanden.

Door de Ice kop op de laser die tot -4 °C kan koelen wordt de behandeling als zeer aangenaam ervaren en nagenoeg pijnloos.

Onze triple wave diode laser is voorzien van een medische CE en ISO13485 keurmerk en dan ook veilig bevonden.

Zone

Tarief Losse bahandeling

Pakket* 6 behandelingen

Gezicht

  

Wangen

€51,50

€257,50

Bakkebaarden

€41,50

€207,50

Bovenlip

€36,50

€182,50

Kin

€41,50

€207,50

Bovenlip + Kin

€66,50

€332,50

Wenkbrauw tussenstuk

€33,50

€167,50

Hele gelaat

€101,50

€507,50

Hals

€66,50

€332,50

Nek

€66,50

€332,50

   

Romp

  

Oksel

€41,50

€207,50

Tepelhof

€46,50

€232,50

Buik

€91,50

€457,50

Borst

€101,50

€507,50

Buik+borst

€171,50

€857,50

Hele rug

€121,50

€607,50

Schouders

€101,50

€507,50

Onderrug

€91,50

€457,50

Rug + schouders

€141,50

€707,50

Navelstreep

€41,50

€207,50

Bikinilijn

€61,50

€307,50

   
   

Ledematen

  

Onder armen

€90,50

€452.50

Hele armen

€110,50

€552,50

Onder of bovenbenen

€110,50

€552,50

Gehele benen

€151,50

€757,50

Voeten

€71,50

€357,50

Handen

€71,50

€357,50

   

Combinatie Pakket

  

Oksels, bikilijn, hele benen

€199,-

€995,-

Rug, schouders, buik en borst

€229,-

€1145,-

Staat jouw gewenste zone er niet bij? Of wil je graag meerdere zones combineren, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

*Pakket prijzen gelden alleen wanneer het volledige bedrag in een keer wordt voldaan.

Wanneer mag je geen laser behandeling ondergaan?

Absolute contra indicaties:

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Pacemaker of inwendige defibrilator
 • Diabetes
 • Epilepsie (i.v.m. de flitsen)
 • Oncologische aandoening, actief of in het verleden.
 • Koorts en/of een infectie
 • Medicatie die lichtovergevoeligheid veroorzaakt. Voorbeelden zijn bepaalde anti-biotica, ontstekingsremmers, anti-depressiva, Roacutane, MTX,insuline, antischimmelmedicatie en St. Janskruid. Bij twijfel vraag jouw arts.
 • Pigment afwijking zoals vitiligo en melasma
Relatieve contra indicaties:
 • Tatoeage 
 • Minder dan 2 weken  geleden met het te behandelen gebied in de zon of onder de zonnebank gelegen.
 • Koortslip, tot 3 weken na de infectie niet behandelen.
 • Metalen in of vlak onder de huid, dit gebied kunnen wij niet behandelen.
 • Littekens jonger dan 2 maand
 • Keloïde litteken vorming

Voor het beste resultaat en een veilige behandeling geven we enkele adviezen wat je zelf kunt doen voor de behandeling:

 • Vanaf 2 weken voorafgaand aan de eerste behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank. Dit ter voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen. Je mag vanzelfsprekend wel naar buiten, maar bescherm jouw huid met een zonbescherming met een factor van ten minste 30.
 • Vanaf 6 weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren geen zelfbruiningsmiddelen meer gebruiken.
 • Vanaf 6 weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, Epilady of door middel van epileren. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel, evenals het gebruik van een ontharingscrème.
 • 24 Uur voor de behandeling het te behandelen gebied scheren, tenzij door de behandelaar anders opgegeven.
 • Lees alle informatie over de laser behandeling goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten. 

Om de laser behandeling veilig te kunnen uitvoeren vragen wij om rekening te houden met het volgende:

• Op de behandeldag het gebied dat onthaard moet worden vrij houden van make-up, crèmes en/of andere cosmetica.

• Gebruik absoluut geen verdovende crème.

• Trek geen donkere lingerie aan (in verband met hoge mate van lichtabsorptie), maar bij voorkeur witte lingerie.

• Trek makkelijk zittende kleding aan. Zo voorkomt je eventuele schuring op de behandelde gebieden.

Wat kun je na de laser  behandeling verwachten en hoe kun je het behandelde gebied het beste behandelen:

 • Er kan na de behandeling een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag.
 •  De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig. Eventueel kun je met koude compressen de huid koelen.
 •  Na de behandeling niet zwemmen, geen gebruik maken van whirlpool en/of sauna. Je mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.
 • Zijn de oksels behandeld, gebruik dan de eerste dagen geen deodorant.
 • Veel water drinken. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen.
 • Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen.
 • Na de behandeling kunt je meteen weer jouw dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Gebruik ten alle tijden een factor 30 of hoger wanneer je naar buiten gaat.
 • Tot 2 weken na de behandeling absoluut niet gaan zonnen.
 • Ga niet trekken of pulken aan haartjes, deze vallen vanzelf uit, na 48 uur mag je wel scheren.

De eerste dagen na de behandeling groeien de haren gewoon door. Geen reden voor paniek. Na 2 tot 3 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes verdwenen op het behandelde gebied. De haren welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd. 

Vaak zie je al na één behandeling verschil. Er zullen gaten ontstaan op het behandelde gebied, de haren zijn minder dicht begroeid. De haren kunnen ook al dunner worden en lichter van kleur.

Onderstaande resultaten foto’s zijn van de leverancier en zullen later nog uitgebreid worden met eigen foto’s. De resultaten zijn na 7 behandelingen.

Veel gestelde vragen

Wij begrijpen dat laser ontharing de nodige vragen oproept. Daarom vinden wij het belangrijk om zo open en transparant mogelijk te zijn. Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij neem dan gerust contact op met ons!

Laser ontharen is niet mogelijk als u grijze haren heeft. Verder kunnen we alle haarkleuren behandelen, echter hoe donkerder de haren des te beter het resultaat zal zijn. Bij Aromas Beautysalon vindt er vooraf aan de laserbehandeling altijd een intake plaats zonder verdere verplichten, zodat u goed geïnformeerd bent en weet wat u van de behandeling kunt verwachten.

Helaas kunnen wij geen garantie geven. Wij staan achter onze producten en diensten. Wij geloven dan ook dat wij mooie resultaten kunnen behalen. Maar onder bepaalde omstandigheden kan de huid nieuwe haarzakjes aanmaken daarom kunnen wij niet garanderen dat de behandeling 100% definitief is.

Elke persoon is anders, zo ook elke huid en elk huidtype. We zullen voor de behandeling een uitgebreide intake invullen. Aan de hand hiervan proberen wij een advies te geven aangepast aan jouw wensen en huid en haren. 

Laser ontharing valt onder definitieve ontharing. Van de haren die in de groei (anagene) fase zitten zullen de haarzakjes permanent worden vernietigd. Deze haren komen dan ook niet meer terug. 

Haren groeien echter in verschillende haargroei fases. Wanneer een haarzich  in de rustfase (catagene) of uitval (telagene) fase  bevindt is deze niet verbonden met het haarzakje en kunnen wij het haarzakje dan ook niet vernietigen. Daarom zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om alle haar groei fases mee te pakken. In de meeste gevallen is er na ongeveer 7 behandeling de haargroei verminderd met 90%.

In de loop der jaren kan jouw huid ook nieuwe haarzakjes ontwikkellen. Hierdoor kunnen er uiteindelijk toch weer nieuwe haartjes ontstaan. Bij dames komt dit vaker voor dan bij mannen. Vaak zien we dat de oorzaak hiervoor hormonaal is, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap, menopauze, de overgang, of een hormonale disbalans.

Daarom kunnen wij geen definitieve ontharing garanderen en  is het advies ook om na een kuur 1 à 2 keer per jaar de terug kerende haren te verwijderen.

Het voornaamste verschil is dat er bij IPL gebruik wordt gemaakt van ander licht, namelijk flitslicht. Flitslicht is diffuus en heeft een breedspectrum. Het kan daardoor minder gericht worden geplaatst dan laserlicht. De behandeling is ook wat oppervlakkiger. Bij een IPL behandeling moet u er rekening mee houden dat diepergelegen haarwortels intact kunnen blijven. De IPL apparaten zijn een stuk goedkoper in aanschaf, hierdoor kunnen de behandelingen ook betaalbaarder worden aangeboden. Echter heb je ook veel meer behandelingen nodig voor een blijvend resultaat.

Doordat het laser licht van de triple wave diode laser  meer gecentreerd is, kan er tijdens een laserbehandeling gerichter worden gewerkt. Ook dieperliggende haarwortels kunnen hierdoor worden bereikt. Dit maakt laser ontharen tot een duurzamere en effectievere behandeling, dan IPL. Daarnaast bevat de laser maar één specifieke kleur licht. Dit licht wordt enkel en alleen opgenomen door de donkere kleur van de haren in de haarzakjes. Hierdoor is een laser behandeling veiliger dan de  IPL.  Door het brede spectrum bij de IPL behandeling gaat het licht ook verloren in andere structuren dan de haren. Hierdoor kan gezond weefsel worden aangetast, maar ook de effectiviteit van de IPL gaat daardoor achteruit.

Het aantal weken is verschillend per persoon en afhankelijk van jouw haarkleur, huidtype  en hoe snel jouw haren groeien.

We zullen dit bij de intake doornemen. En een passend advies geven hierin. 

Voor het gelaat wordt een tussenpose van 4 tot 6 weken geadviseerd.

Voor het lichaam wordt een tussenpose van 6 tot 8 weken geadviseerd.

Gemiddeld zijn er tussen de 6 en 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders. 

In de meeste gevallen is na 7 behandelingen de haargroei met ongeveer 90% verminderd.

De meest ideale laser klant is een blanke huid met donkere haren. Hier zul je het snelst resultaat merken. Hoe lichter de haren zijn hoe lastiger het ontharen wordt. Maar ook dit zegt niet alles.