Gellak

Gellak is een soort nagellak waar gel aan toegevoegd is. Hierdoor blijft de lak langer en beter zitten. De gellak laten we uitharden onder een LEDlamp en is daarna direct droog. Qua textuur is gellak een stuk steviger en dikker dan gewone nagellak. Gellak blijft tot 14 dagen* mooi op de nagels.

*Het behoud van de gellak heeft grotendeels te maken met hoe u zelf zorgdraagt aan uw handen en nagels. Lees onderaan deze pagina ook tips over het verzorgen van jouw nagels na de behandeling.

Tarieven

Gellak Handen

€36,50

  

Gellak Verwijderen

€18,50

  

Onze kleuren

Ben jij op zoek naar een specifieke kleur en staat die er niet bij? Neem dan uiterlijk een week voor jouw afspraak even contact op met ons.

BIAB

De nageltrend van dit moment. BIAB is de afkorting voor builder in a bottle. Het is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten.

Tarieven

2 Strijklagen, naturel

€46,50

1 Strijklaag met gellak

€49,-

2 Strijklagen met gellak

€54,-

  
  

BIAB verwijderen

€18,50

  

Onze kleuren

Wij hebben voor de 4 meest gangbare kleuren gekozen, aangezien BIAB vaak in combinatie met gellak gezet wordt. Zoek jij nog een speciale kleur BIAB, neem dan uiterlijk een week voor jouw afspraak even contact op met ons.

Tips, voor na de behandeling

Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig en vermijd hitte (sauna, zonnebank, heet bad).

Gebruik elke dag nagelriemolie – dit houdt je nagels gehydrateerd, stimuleert groei en zorgt ervoor dat het product goed aan de nagel blijft vastzitten.

Als je gaat schoonmaken (de badkamer bijvoorbeeld), gebruik dan altijd rubberen handschoenen.

Was je handen als je in contact bent geweest met chloor, insectenspray of zonnebrandcrème.

Als je het product van je nagels af wilt halen, ga dan altijd terug naar de salon.”

Vermijd lange periodes in het water (zwemmen, schoonmaken, in bad zitten).

Gebruik je nagels nooit als gereedschap (tandenstoker, schroevendraaier …).

Ga niet aan de lak trekken als het loslaat, want dan kun je je natuurlijke nagel beschadigen.

Vijl niet zelf je nagels bij, dan verwijder je het laagje dat de nagels heeft ‘dichtgeseald’ en laat daarna alles sneller los.

Manicure €29,50

Een heerlijke verzorgende behandeling voor jouw handen. Deze behandeling bestaat uit een scrub voor jouw handen, verzorging van de nagels en nagelriemen, nail conditioner, nagelriem olie en een handcrème.

Frisse voet behandeling €29,50

Een heerlijke frisse behandeling voor de voeten. Bij deze behandeling beginnen we met eelt vijlen met een handvijl. Daarna brengen we een lekkere voetscrub aan. Deze wordt met warme compressen verwijderd daarna wordt er een voetcreme aangebracht met een korte voetmassage.

Let op, dit is een cosmetische frisse voet behandeling, wij zijn geen pedicure.