Massages

Een heerlijke 30 minuten durende gelaat- en hoofdhuidmassage met keuze uit:

Ontspannende gelaat- en hoofdhuidmassage

€ 29,50

Aroma gelaat- en hoofdhuidmassage 

€ 29,99

Shiatsu gelaat- en hoofdhuidmassage  

€ 29,99

Indiase hoofdmassage

€ 29,99

Verstevigende gelaatsmassage (inclusief cupping)

€ 31,50

Ben jij ook moe van alle stress en drukte om je heen en ben jij toe aan een moment voor jezelf? Kom dan nu langs voor een heerlijke ontspannende massage.

Massage 30 minuten

 € 30,90

Massage 45 minuten 

 € 43,90

Massage 60 minuten

 € 54,50

Ben jij toe aan een moment voor jezelf. Ervaar je klachten door alle vermoeidheid, of zit alles gewoon vast? Boek dan nu een heerlijke klassieke massage. Naast ontspanning is deze massage ook gericht op het verbeteren van klachten, je zal je weer als herboren voelen.

Massage 30 minuten

 € 29,50

Massage 45 minuten 

 € 42,50

Massage 60 minuten

 € 54,50

Voor wie is een ontspannende voetreflex massage geschikt?

 • Iedereen die wil ontspannen
 • Bij slapeloze nachten
 • Stress
 • Burn-out
 • Darmklachten

Prijzen

30 minuten,

Alleen als verlenging van een behandeling te boeken

€ 29,50

45 minuten inclusief magnesium voetenbad

Alleen los te boeken

€ 35,-

In je voeten ligt je hele lichaam weerspiegeld. Je kunt dan ook veel informatie over iemands gemoedstoestand terug vinden in de voeten. Door de juiste punten op de voeten te masseren kan je blokkades in de energiebanen, maar ook in het lichaam oplossen. De voetreflex massage stimuleert dan ook het zelf herstellend vermogen van ons lichaam.

Ter ondersteuning van de behandeling kan je ook kiezen voor een magnesium voetenbad voorafgaand aan de behandeling. Bijna iedereen heeft een magnesium tekort in Nederland, dit komt doordat er een groot tekort is in onze bodem, waardoor voedsel niet voldoende magnesium bevat. Magnesium kan helpen bij ontspanning, maar magnesium is ook heel belangrijk bij veel lichamelijke processen. Wil je meer informatie over magnesium? Neem dan een kijkje op de website https://www.permsal.nl/over-permsal-magnesium

Wanneer mag je geen voetreflex massage ondergaan?

 • Koorts of infecties
 • Open wonden (op de voeten)
 • Hartfalen
 • Besmettelijke huidaandoening (zoals voetschimmel)
 • Tijdens de zwangerschap
 • Trombose
 • Kanker

Wij zijn opgeleid voor een ontspannende voetreflex massage, dit betekend dat wij geen voetreflex therapeut zijn, we zijn dus niet medisch bezig, maar puur ter ontspanning.

Lomi Lomi is een massagevorm die is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Deze massage weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. Bij de Lomi Lomi massage staat dan ook de harmonie en balans van lichaam en geest centraal. Bij deze massage wordt veel gebruik gemaakt van de onderarmen, hierdoor is de massage steviger, maar wel ontspannen.

Massage 30 minuten

 € 31,-

Massage 45 minuten 

 € 45,-

Massage 60 minuten

 € 59,-

Een heerlijke ontspannende massage met aromatische oliën, door middel van deze aromatische oliën kun je diepere effecten bereiken met de massage, zo kun je extra ontspannen of juist zorgen voor een echte energie boost. Ook kunnen klachten worden verlicht met aromatische oliën alles geheel gericht op uw wensen. Bij deze massage staat vooral de beleving centraal.

Massage 30 minuten

 € 31,-

Massage 45 minuten 

 € 45,-

Massage 60 minuten

 € 59,-

Massage 30 minuten

 € 31,-

Massage 45 minuten 

 € 45,-

Massage 60 minuten

 € 59,-

Deze massage is een heerlijke ontspannende massage met warme basalt stenen, die hun warmte zeer geleidelijk verliezen. Deze massage werkt dieper op de spieren dan een gewone manuele massage, door de warmte van de stenen kunnen dieper gelegen afvalstoffen vrijkomen. Ik zal dan ook afwisselend met de stenen en manueel masseren om de afvalstoffen goed te verdrijven.

Wat is het effect van een hotstone massage?
Een hotstone massage zorgt voor het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Een hotstone massage draagt bij aan:

 1. Ontspanning
 2. Vermindering van stress
 3. Verbeterde doorbloeding
 4. Ontspanning van verstijfde spieren

Een hotstone massage is bovenal een weldaad om van te genieten door het heerlijke warme gevoel!

Deze 30 minuten durende massage is gericht op het diepere weefsel van onze huid, ook wel het bindweefsel genoemd. Door deze intensieve massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt de huidconditie verbeterd. Deze massage is goed bij klachten, ook bij kou klachten, cellulitis en huidveroudering, littekens, striae, doorbloedingsklachten, vastzittend bindweefsel.

De standaard bindweefsel massage is volledig manueel, bij de cupping massage combineren we de manuele massage met cupping technieken.

Te behandelen zones:

 • Voorkant bovenbenen
 • Achterkant bovenbenen
 • Kuiten
 • Bil
 • Rug
 • Bovenarmen
 • Buik

Door de intensiteit van deze massage wordt de manuele bindweefsel massage nooit langer dan 30 minuten uitgevoerd. Per behandeling kunnen maximaal 2 delen behandeld worden, dit altijd in overleg met uw wensen.

Massage 30 minuten

 € 31,50

Massage 45 minuten 

 € 45,-