Na ruim 7 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en continue zoektocht naar een goed merk. Besloot ik (Anne) om mijn eigen productlijn te gaan ontwikkelen, zo is Aromas Skincare ontstaan!

Het doel van onze productlijn is hoge kwaliteit  huidverbeterende producten tegen eerlijke prijzen aanbieden. Daarnaast werken we met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waar mogelijk zelfs helemaal vegan. De geurstoffen die zijn gebruikt zijn ook plantaardig en daardoor allergeen vrij.

Onze product lijn is nog volop in intwikkeling en zal komende maanden dan ook nog verder uitbreiden.

DEEP CLEANSING GEL

Deze frisse wasgel geeft een diepe reiniging. Door toevoeging van de fruitzuren worden ook de dode huidcellen opgelost. Dit zorgt voor een stralende gladde huid zonder dofheid. Ideaal voor een huid met hyperpigmentatie, maar ook voor een ​​doffe huid die een echte boost kan gebruiken. Niet geschikt voor de gevoelige huid.

BALANCE CREAM

Deze 24-uurs crème van Aromas Skincare is uitermate geschikt voor een huid die uit balans is. De crème is niet vet, matteert de vette T-zone en hydrateert de droge gebieden effectief. Bevat tea tree, vitamine C en E en zinkoxide om de huidconditie te verbeteren. Bevat hyaluronzuur en plantenextracten om de huid te optimaliseren en hydrateren. Geschikt voor een gecombineerde huid die uit balans is.

ENZYMATIC PEELING

De enzym splitsende ingrediënten in deze peeling verwijderen de dode huidcellen en zorgen zo voor een stralende en frisse uitstraling. Tevens wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd. Daarnaast kunnen de werkstoffen van crèmes en maskers na gebruik van deze peeling beter worden opgenomen. Geschikt voor alle huidtypes.