Ken jij nog een goede vriendin, lieve moeder, gezellige dochter, zorgzame oma, die ook wel eens in de watten gelegd mag worden?

We hebben nu een leuke vriendinnen actie. Als jij iemand weet die volgens jou kennis moet maken met ons, krijgt deze persoon 15% korting op een behandeling naar keuze. Als bedankje krijg jij ook 15% korting op jouw volgende behandeling.

Win, win dus!

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe gasten, je mag zoveel bonnen uitdelen als jij wilt. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen. Je kunt onderstaande afbeelding uitprinten en geven aan een vriendin of een flyer ophalen in de salon.

Vorige maand is Silke begonnen met haar stage bij ons. Silke zit in haar laatste leerjaar en dit is dan ook haar laatste stage. Zij heeft op school de basis gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, acne behandelingen, bindweefselmassage, manicure en voetverzorging dan ook al afgerond. Ze heeft ontzettend veel zin om hier meer praktijk ervaring in op te gaan doen.

De volgende behandelingen kun je nu al met korting boeken bij Silke:

  •  

Het zomerse weer is helaas echt voorbij. Daarom hebben wij nu een behandeling speciaal gericht op wat jouw huid nu nodig heeft.

Deze behandeling bestaat uit:
🍂Oppervlakte reiniging
🍂Diepte reiniging
🍂Wenkbrauwen epileren of onzuiverheden verwijderen
🍂Cell Activator Serum
🍂Masker aangepast aan jouw huidtype
🍂Hoofdhuid massage
🍂Gelaatsmassage
🍂Dag verzorging

Altijd al benieuwd geweest op laseren iets voor jou is? Je kunt nu extra voordelig jouw oksels laten laseren voor slechts €26,50 per behandeling!

Deze massage is heerlijk verwarmende massage voor de frissere dagen. Eerst brengen we een warm compres aan om de huid vochtig te maken. Daarna gaan we de huid scrubben met een loofah scrub zeep. Daarna zullen we afwisselend met warme stenen en manueel masseren.

De massage is te boeken in 30 of 50 minuten en vind je onder het kopje seizoensbehandeling in onze online agenda. Na de behandeling krijg je de scrub zeep mee naar huis.