Nieuws en acties

November is voor ons een speciale maand. Vanaf 1 november zijn wij officieel Aromas Beautysalon. Naast onze naamswijziging bestaan wij deze maand ook 4 jaar!

Dat moet natuurlijk gevierd worden met 4 maandaanbiedingen!

 • Moisturizing Treatment €50,- i.p.v. €60,50
 • Men’s Only Treatment €50,- i.p.v. €60,50
 • Bio Peel €42,50 i.p.v. €50,50
 • DUO Deluxe Gezichtsbehandeling €50,- p.p. i.p.v. €61,50

Deze acties zijn geldig t/m 30-11-20

Wat is maskne?
De medische term voor Maskne is acne mechanica, een huidaandoening die wordt veroorzaakt door overbelasting en wrijving op de huid. Het dragen van gezichtsmaskers zorgt voor een toename van warmte, wrijving en afscherming. Samen met een vochtige omgeving door ademen, praten of zweten, is dit een recept voor puistjes. Het verergeren of ontstaan van acne komt ook door de verhoogde temperatuur die meer talgproductie veroorzaakt: de talgproductie stijgt met 10% voor elke stijging van 1° C. Bovendien kunnen de langdurige afdekking, warmte en zweet ervoor zorgen dat de huid droog, jeukend en ruw wordt.

Maskne Treatment is volledig gericht op het verhelpen van klachten die ontstaan door het dragen van een mondmasker. Deze behandeling duurt 50 minuten en bestaat uit:

 • BioPeel cleanser, een milde reiniging voor de huid
 • Kruidenpeeling, een intensieve peeling voor de huid.
 • Masker dat aansluit bij de peeling en aangepast op jouw huidtype.
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Serum 
 • Dagverzorging

Hieronder een aantal tips wat je hier thuis aan kunt doen:

1. Houdt de huid goed schoon en reinig met een milde cleanser. Reinigen voordat je het gezichtsmasker opzet voorkomt het insluiten van onzuiverheden.
2. Drink voldoende water om het vochtniveau op peil te houden en uitdroging tegen te gaan.
3. Gebruik producten die de vochtbalans herstellen, zoals hydraterende crèmes en serums met hyaluronzuur.
4. Vermijd producten met een hoog siliconengehalte. Siliconen sluiten de huid gedeeltelijk af en samen met een masker zorgen zij ervoor dat de huid niet optimaal kan ademen.
5. Vermijd het gebruik van foundation. Make-up onder het gezichtsmasker verstopt de poriën en kan de klachten erger maken.
6. Gebruik dagelijks een schoon masker. Eenmalige gezichtsmaskers (het woord zegt het al), zijn echt voor eenmalig gebruik.
7. Vermijd producten met irriterende ingrediënten, de huid heeft het al zwaar genoeg…
8. Verzorg de huid ’s avonds alsof het een ritueel is. Goed reinigen en extra aandacht ‘s avonds betaalt zich de volgende morgen terug!

Daarnaast kunnen in de salon de juiste producten passend bij jouw huidtype geadviseerd worden

De herfst is officieel begonnen. Wat is nou een betere manier om dit te vieren, dan jezelf te trakteren op een heerlijke Herfst massage?

Deze massage is een combinatie tussen een hotstone- en ontspanningsmassage en wordt uitgevoerd met een heerlijke herfst massage olie.

Deze massage is de hele herfst periode te boeken!Heerlijk om even weg te dromen!

Deze heerlijke behandeling is een ware prikkeling voor de huid en verder geheel gericht op ontspanning.
 
Deze behandeling duurt 45 minuten en bestaat uit:
Oppervlakte reiniging
Zachte peeling
Masker aangepast aan uw huidtype
Hoofdhuid massage
Massage met Kaneelblad olie
Verfrissende lotion
Dagverzorging
 
Dit is een tijdelijke behandeling die je kunt boeken t/m 21-12-20

Op 6 mei 2020 heeft de regering besloten dat alle salons weer open mogen vanaf 11 mei. 

Wat betekend dit voorlopig voor onze behandelingen:

 • Er is een dringend advies om een mondkapje te dragen. Heeft u geen mondkapje? Dan kunt u deze voor €1,- bij ons kopen. Tijdens  de behandelingen mag het mondkapje af.  Na de behandeling vragen wij u uw mondkapje weer op te zetten. Wilt u geen mondkapje op? Dan vragen wij u om buiten te wachten op uw afspraak.
 • U belt tijdig uw afspraak af bij ziekte verschijnselen, ook wanneer iemand in uw gezin of directe omgeving ziekte verschijnselen vertoond, zoals koorts, verkoudheid, keelpijn en/of griep klachten.
 • Wij schenken tijdelijk geen koffie en/of thee meer.
 • Door de weeks is de receptie weer geopend, u kunt zich melden bij de balie en mag plaatsnemen in de wachtruimte. In het weekend sturen wij een sms via welke ingang u naar binnen mag. Komt u buiten kantoortijden? Kom dan op tijd en niet te vroeg of te laat, wij hebben geen wachtruimte waar u kunt wachten
 • Tanden bleken mag voorlopig niet.
 • Duo behandelingen door 1 schoonheidsspecialiste mogen voorlopig niet.
 • Bij binnenkomst moet u  de handen desinfecteren. 
 • Alle behandelingen voeren wij uit met een mondkapje.
 • Vind u het prettig, dan kunnen wij ook tijdens de behandeling handschoenen aantrekken. Geef dit aan bij uw reservering.
 • Wij gebruiken voor iedere gast schone handdoeken, verder zullen wij tussen alle behandelingen door alle contact oppervlakten extra desinfecteren en schoonmaken volgens de richtlijnen van het RIVM en de ANBOS.
 • Voor gasten die in de risicogroep vallen, wij kunnen jou als eerste op de dag inplannen, zodat er nog geen andere gasten in de ruimte zijn geweest. Neem hiervoor even contact op met ons.

Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met de Carint Ledenservice.

Ben jij al lid? 

Dan ontvang jij 10% kennismaking korting op jouw eerste behandeling en 5% korting op vervolg behandelingen!

Wil jij meer informatie over de ledenservice, of wil jij weten waar je nog meer allemaal korting kunt krijgen? Dat kan via onderstaande link:

Carint Ledenservice