Vrijdag avond 9 december organiseren wij een gezellige ladies night, je kunt deze avond tussen 19 en 22 uur gezellig bij ons komen shoppen!

Wat kun jij verwachten van deze avond?

  • De eerste 75 bezoekers krijgen een gratis goodiebag, dus wees optijd!
  • 15% Korting op alle producten van Aromas Beautysalon bij aankoop van 3 stuks of meer. Stapelen maar! Al onze merken doen mee.
  • Bon Bini zal aanwezig zijn met haar handgemaakte sierraden.
  • Studio Bella uit Delden zal de mooiste outfits voor jullie meenemen.
  • Kunst & Kado heeft alles in huis om jouw huis gezellig aan te kleden voor de feestdagen.
  • Gezellig shoppen onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Kortom een gezellige avond samen met jouw moeder, oma, vriendin, tante, nichtje! Wie neem jij mee?

Ps. meld je ook even aan op Facebook, zodat je op de hoogte blijft van alle acties deze avond, dat kan via deze link: https://www.facebook.com/events/824036395388767

Zoals iedereen wel merkt waarschijnlijk is alles duurder geworden. Helaas geldt dat ook voor onze inkoopprijzen en vaste lasten. Dit betekent dat wij helaas een hogere prijswijziging moeten doorvoeren dan jullie van ons gewend zijn. Wel proberen wij d.m.v. stagiaire acties de schoonheidsspecialiste voor iedereen toegankelijk te houden.

Hieronder vind je alvast een overzicht van onze prijzen vanaf 1 januari. Boek je een behandeling na 1 januari, dan betaal je de nieuwe prijs.

We hebben een nieuwe collega erbij Stacey!

Stacey is vorig jaar afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en is nu bezig met de opleiding pedicure. Aangezien ze ook gek is op nagels heeft ze na haar opleiding verschillende cursussen hiervoor gevolg. En afgelopen half jaarheeft ze ervaring op gedaan in een nagelstudio, maar  hier misde ze toch wel de gezichtsbehandelingen.

Stacey komt ons versterken op de vrijdagen. Komende weken zullen wij haar alles leren over onze producten, vanaf 25 november kunnen de eerste behandelingen worden geboekt bij Stacey.

Met de komst van Stacey zullen wij ons assortiment uitbreiden met gellak en BIAB behandelingen voor de nagels. Ook hopen wij snel voetverzorgende behandelingen toe te kunnen voegen.

De zonnige dagen zijn weer voorbij, dit is de perfecte tijd van het jaar om te beginnen met laser ontharen. Daarom hebben wij deze maand de laser behandelingen extra voordelig, namelijk met 15% korting op ALLE laser behandelingen.

Deze actie is de hele maand December nog geldig. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties, Treatwell en/of aanbiedingen en wordt verrekend in de salon.

De herfst is officieel begonnen, daarom hebben wij weer een heerlijke herfst behandeling samen gesteld.
Deze 60 minuten durende gezichtsbehandeling bestaat uit:

🍂Een oppervlakte reiniging aangepast aan uw huidtype
🍂Een diepte reiniging door middel van de detox black scrub
🍂Onzuiverheden verwijderen
🍂Wenkbrauwen epileren
🍂Heerlijk ontspannen massage van het gelaat, decolleté en de nek
🍂Crème masker aangepast aan uw huidtype
🍂Hoofdhuid massage
🍂Dag verzorging

Deze behandeling is te boeken t/m 21-12-22 en kun je in de agenda vinden onder het kopje seizoensbehandeling in onze online agenda.