Ken jij nog een goede vriendin, lieve moeder, gezellige dochter, zorgzame oma, die ook wel eens in de watten gelegd mag worden?

We hebben nu een leuke vriendinnen actie. Als jij iemand weet die volgens jou kennis moet maken met ons, krijgt deze persoon 15% korting op een behandeling naar keuze. Als bedankje krijg jij ook 15% korting op jouw volgende behandeling.

Win, win dus!

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe gasten, je mag zoveel bonnen uitdelen als jij wilt. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen. Je kunt onderstaande afbeelding uitprinten en geven aan een vriendin of een flyer ophalen in de salon.

Vorige maand is Kelly begonnen met haar stage bij ons. Kelly zit in haar tweede leerjaar en dit is dan ook haar eerste salonstage. Zij heeft op school de basis gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, bindweefselmassage, manicure en voetverzorging dan ook al afgerond. Ze heeft ontzettend veel zin om hier meer praktijk ervaring in op te gaan doen.

De volgende behandelingen kun je nu al met korting boeken bij Kelly:

  • Wenkbrauwen epileren
  • Wenkbrauwen verven
  • Gellak
  • DUO Massage

Altijd al benieuwd geweest op laseren iets voor jou is? Je kunt nu extra voordelig jouw oksels laten laseren voor slechts €26,50 per behandeling!