Beauty opleider in Overijssel

Wij zijn aangesloten bij de SBB als erkend leerbedrijf. Na ruim 7 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en het opleiden van verschillende stagaires, wist ik (Anne) wat ik wou. Ik wil graag kennis overdragen en anderen helpen met het opzetten van een succesvolle salon! 

Een goed lopende salon begint bij kennis. Je kunt bij ons een gratis product training volgen, zodat je alles te weten komt over onze producten en de daarbij behorende filosofie. Maar wij bieden ook trainingen aan op het gebied van huidverbetering. 

in kleine groepen van maximaal 3 personen, zodat je goede begeleiding krijgt. 

Je kunt trainingen boeken van maandag t/m zaterderdag om 9:00 of 13:00 uur, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Bij deze training krijg je alle informatie die je nodig hebt om een dermaplaning behandeling veilig te kunnen uitvoeren. We beginnen bij het Theoretische gedeelte daarna mag je de behandeling uitvoeren op een door jou meegenomen model, of als je samen met een collega komt, dan kunnen jullie op elkaar oefenen.

Bij deze cursus kun je een basis startpakket aanschaffen, zodat je gelijk aan de slag kunt:

  • 100x steriele mesjes 10R
  • Meshouder 
  • Mesocontainer
  • First Step Solution
  • Arnica olie 30ml
  • Vitamine C Serum 30ml
  • Aloë Vera Mesogel mask

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Tarieven

Zonder starterspakket

€215,- excl. BTW

Met starterspakket

€279,- excl. BTW

Wil jij graag met meerdere personen op training komen of een training op locatie, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Heb jij een eigen schoonheidssalon of ga jij binnenkort beginnen met een eigen salon? En ben jij opzoek naar een product lijn?

Boek dan een gratis product training.

Bij de product training krijg je informatie over onze producten. Je kunt alle producten voelen en ruiken. Je krijgt natuurlijk testertjes mee naar huis, zodat je thuis nog even lekker de producten kan uitproberen.

Over Aromas Skincare

We hebben een kleine doeltreffende productlijn, waardoor je niet met grote voorraden producten komt te zitten. Aromas Skincare staat voor kwalitatieve huidverbeterende producten, tegen eerlijke prijzen. Dat ga je terug zien in jouw omzet. 

Inschrijf formulier trainingen